logo
  • De Site voor zakelijk Boeken
    van Hotels en Vergaderzalen
  • Van 1 tot meer dan 500 Pers
    Geen reservering kosten !
  • Hotels, Congressen, Seminars
    en Vergaderzalen

Groepen

   Groepen HotelService
Het zoeken en boeken van hotelkamers, vooral als het om grote groepen gaat, kan heel veel tijd kosten en tijd is kostbaar.

Hotelservice Nederland beschikt over een bestand met zeer uiteenlopende hotels. Op deze manier zijn wij in staat om voor iedereen geschikte hotelaccommodatie te verzorgen.

Of het nu om 2 of om 1002 personen gaat, Hotelservice Nederland kan in vrijwel elke plaats voor passende accommodatie verzorgen. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte met beschikbare hotels en zalen.

U kunt door middel van ons aanvraag-formulier aangeven wat u wilt. Een medewerker van groepsreservering neemt binnen 24 uur contact met u op. Of bel 0641650771 tijdens kantoor uren.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het zoeken van vergaderruimten, wij kunnen u verschillende arrangementen in combinatie met hotels aanbieden.

Het voordeel van Hotelservice Nederland is, dat u zichzelf tijd bespaart door ons het werk te laten doen zonder dat het u iets kost en toch in een goed hotel kunt verblijven.

ketens