logo

This page is only available in dutch.


Stijlvol anders vergaderen.
Een zakelijke conferentie of bijzondere bijeenkomst, een Klipper is een perfecte locatie. De sfeervolle salon is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld directievergaderingen en seminars. Aan boord van een Klipper vergadert u ver weg van de bewoonde wereld maar toch heel dichtbij. Wanneer de resultaten stokken en de oplossing wil zich maar niet aandienen dan is het tijd om het land te verlaten. U zult verstelt staan: In de onmetelijke ruimte van de schitterende Waddenzee zullen, zonder extra stimulans, nieuwe en verfrissende uitkomsten als vanzelf zichtbaar worden.
De beslotenheid van het schip zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken. Tijdens de vergadering gaan we voor anker op de Waddenzee en wordt er tussendoor natuurlijk heerlijk gegeten. Daarna is er de mogelijkheid om samen de zeilen te hijsen. Even lekker afstand nemen en de hersens leeg te laten waaien.
Personeels Uitjes
Om uw personeel eens lekker in het zonnetje te zetten. Om de baas eens lekker in het zonnetje te zetten Dit jaar iets meer te doen dan andere jaren. Onze excellent all-inclusive personeelsuitjes zijn speciaal samengesteld voor bedrijven die op zoek zijn naar net iets extra's. Hoogstaande service en exclusiviteit.
De avontuurlijke en zeker ook ontspannende omgeving, de culinaire verwennerij en het gevoel voor details staan garant voor een onvergetelijk personeelsuitje. Iedereen zal hier met veel plezier nog lang aan terugdenken. Nodig uw collega's en/of, personeel uit voor een heerlijke zeilreis van één of meerdere dagen.
Meer informatie
Uw zakenrelaties, personeel of collega's kunnen zich verheugen op één of twee welverdiende dagen er even helemaal tussenuit. Zakelijk zeilen bij uitstek....

BEL 06-41650771 VOOR PRIJS, INFO EN DE MOGELIJKHEDEN.


Top

ketens